DOKTER KOREA

Macamana boleh membuat dan mempertahankan kulit muka kelihatan muda untuk mewujudkan pengharapan wanita?

Korea ialah negara ternama di sektor operasi plastik sedunia. Kulit yang halus licin, segar, dan bercahaya, menjadi pengharapan kaum wanita, terutama wanita yang bermasalah kulit tua. Di Korea ada pula banyak dokter spesialis yang melakukan operasi muka dan setiap organ tubuh supaya menjadi muda.
Di distrik Gangnam, Seoul dan pulau Jeju ada lebih-kurang seribu buah klinik estetika medis dimana menarik perhatian pelancong sedunia dengan teknologi operasi yang baharu setiap hari.

Apa sebabnya bahwa klinik tersebut semakin ternama serta para pesakit yang berminat pada operasi plastik, melakukan lawatan ke daerah Gangnam, Seoul?

Menurut hasil survei yang diadakan sebuah perusahaan kosmetik terhadap seribu orang wanita di Korea, pada umumnya para wanita di Korea hendak muka mereka kelihatan 5 tahun lebih muda daripada usia dirinya yang sebenarnya. Menurut hasil survei tersebut, 79% dari para responden mahu kulit elastis sebagai intinya muka yang kelihatan muda.

Para dokter bedah plastik di Korea Selatan telah banyak mengetahui ciri-ciri muka dan kulit orang di negara-negara Asia Timur sehingga ternama dengan teknologi pengobatan untuk mempermuda kulit muka. Umpamanya, memperlembut garis-garis muka agar kelihatan lebih kecil serta menghilangkan kerut agar kelihatan jauh lebih muda daripada usia yang sebenarnya. Setiap wanita mempunyai hak berimpian untuk kecantikan mereka. Pada zaman ini, siapa sahaja boleh menjadi wanita comel sesuai dengan upaya keras untuk kecantikannya. Oleh sebab itu, lebih baik berbangga atas kecantikan yang telah dirawat oleh dirinya daripada yang diperoleh sejak lahirnya. Dialah wanita moderen yang bermaju ke dapan.

Baru-baru ini, angin panas operasi plastik muka yang kelihatan muda dengan menggunakan transplantasi sel punca lemak, sedang bertiup di Korea. Maka, generasi yang berusia 40~50-an tahun mahupun 20~30-an, menumpahkan semua upaya dan energi ke dalam perawatan muka kelihatan lebih muda. Korea sudah ternama dengan adanya dokter-dokter spesialis yang dapat mentransplantasikan sel punca yang telah dikeluarkan dari tubuh diri ke dalam bahagian yang perlu bervolume agar sel rusak pun boleh dihidupkan kembali dan volumenya dapat ditingkatkan.

Operasi transplantasi sel punca lemak itu boleh dilakukan pada bahagian muka mahupun dada, dan pantat. Operasi tersebut menghilangkan lemak yang tak perlu dari bahagian perut atau paha dirinya serta mentransplantasikan sel stem lemak. Oleh sebab itu, boleh meningkatkan volume pada bahagian organ tubuh yang diinginkan serta boleh mengurangi lemak pula.

Young Life in Seoul

Young Life in Seoul atau YLiS melakukan kerjasama dengan hospital-hospital yang telah mempunyai banyak pengalam kerja dan solusi pengobatan dengan berfasilitas tercanggih untuk membasmi kuman di distrik Gangnam, Seoul.

Pada umumnya seorang asing dari luar negeri dengan kapal terbang, mengalami kesulitan untuk berjumpa dengan dokter spesialis yang ternama di Korea. Hospital-hospital yang melakukan kerjasama dengan YLiS, telah mempunyai pengalaman kerja lebih dari 10 tahun di bidang pengobatannya. 9 orang dari 10 orang artis di Korea, yang telah menjalani bedah plastik bahagian hidung, tidak dikenal oleh masyarakat umum mengenai bekas operasinya. Ini berarti, hasil bedah plastiknya sudah luar biasa.

Para pelanggan YLiS dan klinik estetika medis merasa sangat puas selepas menjalani operasi plastik kecantikan. Terutama, mereka berasa baik kerana telah menjadi perempuan comel secara alami.

Para calon pelanggan di luar negara yang berimpian besar, melakukan lawatan ke Korea dengan perasaan berdebar-debar dan resah. Teknologi kedokteran di Korea semakin berkembang. Seandainya Anda pernah berluka hati dan bersusah hati kerana operasi kecantikan, maka hospital di Korea akan menjadi tempat solusi yang baik untuk Anda.

Kalau Anda mahu melakukan lawatan ke Korea dalam rangka operasi kecantikan di daerah Gangnama, Seoul dan berwisata, silakan mengetok pintu YLiS. Kami yakin, Lawatannya merupakan peluang baik untuk merawat kecantikan Anda dengan biaya hemat ekonomis di klinik bedah plastik yang ternama di daerah Gangnam, Seoul.

한국의사 소개이미지

DOKTER KOREA

  • 리젠성형외과
  • 원진성형외과
  • BK성형외과
  • 그랜드성형외과
  • 라프린
  • 아이디
  • 압구정연세안과
  • 미인만들기성형의원

ETC

마이너스
No Title Name Date Hit
[first]... [prev] [next] ...[last] (total 0 ::: 0 page)